Όροι
banner image

Το Οδοντιατρείο
Κωνσταντίνος Λάμπρου | Χειρουργός Οδοντίατρος - Προσθετολόγος, Εμφυτευματολόγος
 
Το οδοντιατρείο μας, που βρίσκεται στο Λεοντάρι Καρδίτσας, βασίζεται στη φιλοσοφία της διασφάλισης μιας άριστης στοματικής υγείας στους ασθενείς μας.

Σας προσφέρουμε λοιπόν άρτια στοματική θεραπεία για την εξασφάλιση άριστης στοματικής υγείας και τη δημιουργία ενος λαμπερού χαμόγελου.
 
Βιογραφικό Λάμπρου Κωνταντίνου

 

Ο χειρουργός οδοντίατρος Λάμπρου Κωνσταντίνος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρδίτσα. Το 2004 αποφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια Λέκκα.

Το ίδιο έτος ξεκίνησε τις σπουδές του στην Οδοντιατρική Σχολή του Ιατρικού Πανεπιστημίου της Σόφιας στη Βουλγαρία.Αποφοίτησε το 2010 και επιλέχθηκε το ίδιο έτος στο τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα κλινικής ειδίκευσης στην Προσθετική της Οδοντιατρικής  Σχολής του Ιατρικού Πανεπιστημίου της Σόφιας.

Ως προπτυχιακός φοιτητής, εργάστηκε από το 2004 ως βοηθός οδοντιάτρου σε ιδιωτικό ιατρείο στη Σόφια της Βουλγαρίας, ενώ αργότερα, ως μεταπτυχιακός, εργάστηκε ως οδοντίατρος  σε ιδιωτική κλινική της Σόφιας, με κύριο αντικείμενο την Αισθητική Οδοντιατρική, Προσθετική και τα Οδοντικά Εμφυτεύματα.

Εκεί παρέμεινε έως το 2014. Το ίδιο έτος, στα πλαίσια της στρατιωτικής του θητείας, ασκήθηκε στο οδοντιατρείο της ΣΜΥ(Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών).  Στις αρχές του 2015, έθεσε σε λειτουργία το ιδιωτικό του ιατρείο, στην περιοχή του Λεονταρίου Καρδίτσας.

Στις αρχές του 2017, τεθηκε σε λειτουργία και το δεύτερο ιατρείο στην πόλη της Καρδίτσας.

Ο χειρουργός οδοντίατρος & προσθετολόγος Λάμπρου Κωνσταντίνος είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας. Επιπροσθέτως, έχει ενεργή συμμετοχή σε Πανελλήνια & Ευρωπαϊκά συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια.

 

Στο οδοντιατρείο μας αναλαμβάνουμε περιπτώσεις που αφορούν Οδοντικά Εμφυτεύματα, Ενδοδοντία, Ακίνητη Προσθετική, Κινητή Προσθετική, Περιοδοντολογία, Χειρουργική, Παιδοδοντιατρική, Αισθητική Οδοντιατρική, Αισθητική Προσώπου.
 
 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ   ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες, με γνώμονα τη συνέπεια, την εξατομικευμένη προσέγγιση και την ανάπτυξη μιας ιδιαίτερης διαπροσωπικής σχέσης μεταξύ μας.